Christian Weij

AUTEUR
Share deze auteur
Christian Weij

Christian Weij is fermentatiespecialist, fooddesigner,landschapskok en pop-upchef.Hij is eigenaar van het smaakPark in Ede en geeft geregeld fermentatieworkshops voor kleine en grote groepen (waaronder sterrenchefs). Verrot gezond is zijn tweede boek

4e
druk
Zelf fermenteren
“Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren.” Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel.
December 2019
Lees meer
Het fermentatie kookboek
In zijn nieuwe kookboek Verrot gezond geeft Christian Weij een groot aantal nieuwe recepten voor de verschillende soorten gefermenteerde producten.
Verschenen
Lees meer
zaterdag
1
juni
10:00 Ede
Tijdens deze workshop gaan we probiotische notenyoghurt maken, melkkefir, pre- en probiotische drankjes (waterkefir, kombucha etc.), probiotische pickles, fruitshrub en een gezond prebiotisch desembrood met minder gluten.
zondag
26
mei
11:00 SmaakPark, nieuwe kazernelaan 2, gebouw D15, 6711 JC Ede
‘De rotjongens’ Christian (auteur: Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (auteur: Over Rot) organiseren op zondag 26 mei 2019 de derde editie van fermentatiefestival ROTZOOI, in samenwerking met Keukengeheim – culinaire evenementen.