Ruud Veltenaar

AUTEUR
Share deze auteur
This weekend I've done a deep dive into CO2 emissions of gasoline and diesel production. Turns out you must add a… t.co/7GPmoCuxw7
Een voorzichtig zonnestraaltje bij de klantensessie van #abnamro over beleggen in het nieuwe decennium. Investing… t.co/fYGyOmutkX
Ruud Veltenaar

Filosoof, TED-spreker, progressor, bijzonder hoogleraar en inspirator van transformatie

Een van ‘s werelds meest invloedrijke toekomstdenkers. Verzorgt honderden inspirimenten en colleges per jaar op alle continenten. Voor wereldleiders, bestuurders, ondernemers. Over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving.

Ruud inspireert mensen en organisaties om een bijdrage te leveren aan het creëren van een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Zijn visie en interventies knetteren van energie en brengen bewustzijn, verlangen, verbinding en actie.

Als filosoof, wetenschapper, scientivist en voormalig serial entrepreneur scheidt hij eenvoudig de zin van onzin. Zijn bewezen trackrecord als ondernemer, bestuurder en impact investeerder is indrukwekkend. Zo was Ruud onder andere de (co)founder van Planet Internet, Park-line, Parkmobile en bestuurder en impact investor bij Net Ventures.

Zijn motto: ‘Good People, Doing Good.’