Leen Zevenbergen

AUTEUR
Share deze auteur
Nu mijn nieuwe boek t.co/2KUOy9gjf6 af is (met erg veel dank aan soulmate en co-auteur @LeenZeven , maar di… t.co/CmEDGZEuu2
@De_Ondernemer Bedankt voor het mooie artikel!
Leen Zevenbergen

Serie Ondernemer, Leider en oprichter Europees Duurzaamheidsplatform, TED-spreker en succesvol schrijver

Schrijver van management best sellers, oprichter van leading edge technologie bedrijven en een van de founding fathers van de Europese duurzaamheidsbeweging. Leen verzorgt inspirerende keynotes, workshops en retraites voor leiders over de grote uitdagingen en transformaties in de 21e eeuw.

In 1985 richtte hij, na een studie economie en accountancy, het eerste Nederlandse Artificial Intelligence bedrijf op, Bolesian genaamd. Leen bleek een echte serie ondernemer want daarna startte hij in binnen- en buitenland een twintigtal andere bedrijven in Technologie, Handel en Sport. Daarnaast was Leen ook de “thought leader” en bestuurder bij grote internationale bedrijven als Roccade en Origin.

Vanaf 1996 combineerde hij zijn passie om nieuwe dingen te starten met duurzaam ondernemen. Hij werd voorzitter van de Europese tak van duurzame ondernemers ‘Social Venture Network’ en richtte in 2013 B Lab Europe op, het wereldwijde netwerk van B Corps.

Leen’s passie is om bedrijven duurzaam te laten opereren in een wereld waarin disruptie en onzekerheid de enige stabiele factoren zijn.

Zijn motto: “Sustainability @ the speed of passion”