Max de Vries

AUTEUR
Share deze auteur
@Peto_6 En denk er vooral ook aan hem dan niet bij Bol te kopen! Support your local boekhandel en dingen! Wel tof ding trouwens.
Samen met @marijevdmade zijn we ons huis aan het opknappen. Ik hang net op met een bedrijf dat superstoere custom s… t.co/q7a4gRB1F3
Max de Vries

Max is zijn carrière als marketeer begonnen bij Canon in Amstelveen, en via de marketing afdeling van Metro is hij in 2007 bij Flabber.nl terecht gekomen. Op dat moment was Branded Content nog een mythe en de zelfgeproduceerde series die Flabber (mét hun bekende personalities als USP) samen met adverteerders maakte tussen 2008-2011 zijn niks minder dan baanbrekend gebleken. Vanaf begin 2011 werkte Max in de advertising bij Woedend!, VICE/Virtue en XXS. Voor Virtue deed hij dit in 2016 in New York. Als account manager/director, maar ook juist als contentspecialist. Samen met zijn vrouw Marije van der Made bouwt hij sinds 2016 aan haar succesvolle YouTubekanaal. Sinds 2018 is hij voor zichzelf begonnen (The RONG Agency) en is hij naast Influencer Marketing strateeg ook manager van onder andere YouTubers Jessie Maya en Mascha Feoktistova.

Influencer Marketing voor professionals
Met het boek Influencer Marketing (IM) geven Mascha en Max inzicht in welke keuzes er kunnen worden gemaakt en wanneer je IM zou moeten toepassen. Het doel is om de marketeer en Influencer van de juiste informatie te voorzien, zodat er weloverwogen keuzes kunnen worden gemaakt voor het beste resultaat.
Verschenen
Lees meer