Generatie Z

DETAILS
2e
druk
Share dit boek
DIRECT BESTELLEN

Ook verkrijgbaar als
Generatie Z
En de vierde (Industriële) revolutie

TIK, TIK, TIK, TIK... verlies geen tijd!

Voor je het weet is het zover. Ben je er klaar voor? Je kunt nu alles vooraf bezien en dat is beter dan ‘achteraf bekeken’. Generatie Z is nu aan het opgroeien en vanaf 2025 zal ze de maatschappij overnemen. Hoe denken deze jongeren over de wereld? Over politiek en (af)leren? Over de Vierde Industriële Revolutie? 

Jos Ahlers en René Boender beschrijven in dit spraakmakende en uiterst leesbare boek de opkomst van deze onstuitbare netwerkgeneratie. Op basis van uitgebreid onderzoek wagen zij zich aan een serie voorspellingen over het gedrag van deze jonge digitale generatie. Een generatie die altijd en overal online is. Voor wie sociale media geen ontdekking zijn, maar noodzaak. Wat zijn hiervan de consequenties op maatschappelijk gebied? Dit boek is onmisbaar voor iedereen die Generatie Z wil leren kennen. Motiveren lukt niet meer, maar inspireren des te meer. Op naar een leukere wereld!

  

Over ‘Generatie Z’:

‘Babyboomers opgelet! De generatie Z komt eraan! Die gaat zorgen voor grote aardverschuivingen en een heuse culturele clash.’ * De Gooi en Eemlander.

‘Inspirerend en uitermate leesbaar.’ * Noordhollands Dagblad.

 

‘In deze pageturner word je snel bijgepraat door de visionairs Boender en Ahlers. En ook nog in heldere taal. Wat wil je nog meer? Wie nu afhaakt, haakt nooit meer aan.’ * J. Tebbe, communicatie specialist.

vrijdag
9
oktober
13:30 Media Forum, Jaarbeurs, Utrecht
Hoe benader je anno 2020 je klanten?