René C.W. Boender

AUTEUR
Share deze auteur
Learn more about @reneboender’s 3 “12” Eternity Law, a new ROI concept that leaps from return on investment to retu… t.co/o1b91Fpeyc
@tim_cook Thank you Tim! Green is not a color, green is an attitude!
René C.W. Boender

René C.W. Boender (1958) is al ruim 15 jaar een veelgevraagd spreker!  In de USA werd hij in 2012 en 2013 uitgeroepen tot de beste buitenlandse spreker van het jaar met zijn ‘The Chance to Change is now’ keynote. Dat de wereld zijn werkterrein is (Miami, NY, LA, Perth, Boedapest, Berlijn, Milaan, Davos) merk je aan alles.René Boender is als brain-agent betrokken bij de meest uiteenlopende projecten van zeer prestigieuze merken en vertelt daar graag over en geeft inzichten door.

Great to Cool, zijn 1ste boek verscheen in de zomer van 2011 en werd meteen een bestseller! En ook Generatie Z (geschreven samen met Jos Ahlers) is ook meteen doorgestegen naar de 1ste plek in de management boek top 100. In april 2012 verscheen het 3e boek van René: Cool is Hot!  En ja, opnieuw steeg het boek naar de felbegeerde 1ste plaats. Braincandies blijken verslavend te zijn.

Ook zijn keynotes scoren altijd. Of hij het nu moet doen in een vraag gesprek, in TED style of met zijn PREZI filmische aanpak: als hij spreekt weet je dat er iets gebeurd.

Hij scherpt met zijn energieke vakinhoudelijke visie alles aan.

De 'Verras, Verander en Verover' keynote is een eye opener en absolute must see. Hij is de uitvinder van de 3"12" Eternity wet, de nieuwe ROI opvatting en geeft graag brain candies met een bite door.  Hij gelooft dat alles staat of valt met de kracht van communicatie. René Boender biedt een fontein van ideeën. Hij inspireert vele 'captains of industry' één op één en vertelt alles over (BtB) consumenten contact. Social media, Twitter, Facebook hebben geen geheimen meer na zijn keynotes. Hij geeft altijd een toelichting op wat was, maar - belangrijker - op wat gaat komen:

Generatie Z. De Generatie die niet wil delen, maar wel kan vermenigvuldigen. Zijn laatste internationale keynote “Einstein, Maslow Pavlov & You” is de aanleiding voor zijn 4de boek.  Opnieuw vol met aanstekelijke wetenswaardigheden die je direct kan toepassen op weg naar: business happiness. Het zal hoogstwaarschijnlijk in het 3de kwartaal van 2014 verschijnen.(maar is nu al te boeken als keynote!)

And the Fourth (Industrial) Revolution
Their time will be here before you know it. Are you ready? Now you can read about it before it happens, which is better than looking back. Generation Z is growing up and will take over around 2025.
Verschenen
Lees meer
2e
druk
En de vierde (Industriële) revolutie
TIK, TIK, TIK, TIK... verlies geen tijd! Voor je het weet is het zover. Ben je er klaar voor? Je kunt nu alles vooraf bezien en dat is beter dan ‘achteraf bekeken’.
Verschenen
Lees meer
Ambitious, inspirational brain twists with a mission! Cool is Hot is much more than just another book. Each brain candy leaves you bubbling with newfound energy.
Verschenen
Lees meer
4e
druk
Ambitieuze braincandies met een missie! Cool is Hot is de volgende stap op weg naar zakelijk geluk! Want zakelijk geluk ligt voor het oprapen, zeker als je gebruik maakt van de laatste wereldwijde know how op dit gebied.
Verschenen
Lees meer
5e
druk
De nieuwe Generatie Z is aanstormende en stroomt in 2020 de werkvloer op. Jos Ahlers en René C.W. Boender beschrijven in hun spraakmakende boek de opkomst van deze onstuitbare, digitale generatie.
Verschenen
Lees meer
René C.W. Boender (1958) was barely twenty years old when his international career in marketing and advertising took off. The American McCann company offered him the chance of a lifetime!
Verschenen
Lees meer
6e
druk
René C.W. Boender (1958) was amper twintig toen zijn internationale carrière in marketing en advertising begon. Het Amerikaanse McCann gaf hem de kans van zijn leven!
Verschenen
Lees meer
Speakers Academy - braincandies
Great to Cool trailer - by The Story of Brent

Idealize - René C.W. Boender
Great to Cool trailer - by The Story of Brent
Generatie Z is aan Z
Generatie Z promo
Generatie Z promo
24 uur Challenge met René C.W. Boender
René Boender Generatie Z is aan zet
Boekbespreking 'Great to Cool'
The world is changing. How about you?