Marianne Zwagerman

AUTEUR
Share deze auteur
Buik? Dat zijn m’n tieten. Op mijn leeftijd zitten die waar vroeger je buik zat 😆 Maar een onflatteuze foto is het… t.co/xjRuoPIRE5
Straks de 100ste editie van #OpznKop opnemen. Dat vieren we niet want ik vier ook nooit mijn verjaardag 😁 Bovendien… t.co/Ikz9hwQHii
Marianne Zwagerman

Als schrijver en spreker inspireert Marianne Zwagerman mensen en bedrijven om schaamteloos en onverschrokken te leven en te ondernemen. Haar werk draait om verandering. ‘Weten waar je naartoe wilt en zorgen dat je er komt’ is de rode draad in haar boeken, columns bij BNR en analyses en opinies bij WNL en KRO NCRV.

 

Het hoeft niet!
Voor iedereen die vrij durft te leven  We leven op een kluitje in een aangeharkt, overgereguleerd en risicomijdend land. We ruilden vertrouwen in onszelf in voor vertrouwen in regels.
Verschenen
Lees meer
2e
druk
Ze schopte het als gediplomeerd tweedehands autoverkoper tot omroepbaas. In dit vrolijke boek vol tips en adviezen gebruikt Marianne Zwagerman haar ervaring als topvrouw in de media- wereld om vrouwen te inspireren hun doelen na te jagen en af te rekenen met de mutsen die Nederland overspoelen in hun witte driekwart leggings.
Verschenen
Lees meer
Idealize met Marianne Zwagerman - Blueshots TV
Boekhappen
Marianne Zwagerman bij Pauw en Witteman
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Marianne Zwagerman bij Altijd Wat