Anne van Kessel

AUTEUR
Share deze auteur
Natura2000 is niet voor de lol bedacht. Om soorten te beschermen moet je populaties beschermen en daarmee het omlig… t.co/GQt9Xr94ny
@DesireeHoving Daarom zien dragerschapstesten die nu ontworpen worden er ook heel anders uit. Die selecteren op zie… t.co/nnNVRJHBI3
Anne van Kessel

Anne van Kessel is freelance wetenschapsjournalist en schrijft tegenwoordig voor dagblad Trouw.  Tijdens haar studie Biologie specialiseerde ze zich in de wetenschapsjournalistiek met een master Science Communication en stages bij Labyrint Radio en Noorderlicht online (VPRO). Ze schrijft het liefst over biologie; van ethologie tot medische onderwerpen, maar verdiept zich ook graag in andere vakgebieden. Haar publicaties verschenen o.a. op www.kennislink.nl, www.wetenschap24.nl, in Bionieuws, De Telegraaf, Eos en Roots.

Foto: Joe Hammond

101 slimme vragen
Haast nergens ter wereld wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland. Is dat wel gezond? Na het succes van het eerste vragenboek, Waarom worden mannen kaal?
Verschenen
Lees meer
101 slimme vragen
Een vragenboek op basis van 10 jaar Kennislink.nlWaarom worden mannen kaal? beantwoordt vele vragen vanuit de wetenschap: van gezondheid en sport tot technologie.
Verschenen
Lees meer