Anne van Kessel

AUTEUR
Share deze auteur
Heel veel mensen hebben hiervoor belangeloos en gratis kwetsbaar staan zijn op een podium. Ook ik heb er het verhaa… t.co/iI70tPZbcP
De pizzadate niet meer gehaald maar het was weer een mooie @VWN borrel. En met @EstherThole @marisvsprundelt.co/f5NygLTE2F
Anne van Kessel

Anne van Kessel is freelance wetenschapsjournalist en schrijft tegenwoordig voor dagblad Trouw.  Tijdens haar studie Biologie specialiseerde ze zich in de wetenschapsjournalistiek met een master Science Communication en stages bij Labyrint Radio en Noorderlicht online (VPRO). Ze schrijft het liefst over biologie; van ethologie tot medische onderwerpen, maar verdiept zich ook graag in andere vakgebieden. Haar publicaties verschenen o.a. op www.kennislink.nl, www.wetenschap24.nl, in Bionieuws, De Telegraaf, Eos en Roots.

Foto: Joe Hammond

101 slimme vragen
Haast nergens ter wereld wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland. Is dat wel gezond? Na het succes van het eerste vragenboek, Waarom worden mannen kaal?
Verschenen
Lees meer
101 slimme vragen
Een vragenboek op basis van 10 jaar Kennislink.nlWaarom worden mannen kaal? beantwoordt vele vragen vanuit de wetenschap: van gezondheid en sport tot technologie.
Verschenen
Lees meer