Nochtli Magazine - fit blijven met Nochtli Peralta

Bij Bertram en de Leeuw verschijnt in juli het tweede magazine. Na het succes van Lekker & Simpel DECEMBER dat in november 2019 verscheen in samenwerking met Jorrit en Sofie van het food blog lekkerensimpel.com, verschijnt in juli het Nochtli Magazine in samenwerking met Nochtli Peralta Alvarez.

Nochtli, die als model ontdekt werd toen ze werkte bij de politie, is nu samen met haar partner Jeremy de drijvende kracht achter succesvolle Instagram en YouTube kanalen met alleen al in Nederland meer dan 400.000 volgers. Daarnaast is de half Nederlandse, half Mexicaanse Nochtli ook uiterst bekend in de Verenigde Staten. Zo bereikt ze al gauw meer dan een miljoen volgers.

In samenwerking met Nochtli en Jeremy verschijnt in de tweede helft van juli het Nochtli Magazine, met artikelen over work outs, dieet tips, maar ook 'dingen die je nog niet wist over Nochtli'. Voor de redaktie tekende Annemiek de Gier en voor de vormgeving Marianne van der Velden, twee professionals die hun sporen verdienden bij magazines als Santé.

Bestellen kan via de landingspagina: www.nochtlimagazine.nl