Vrouwen versieren voor vrouwen

DETAILS
Share dit boek
DIRECT BESTELLEN?
Vrouwen versieren voor vrouwen
Een praktische gids voor een geweldig liefdesleven

Veel vrouwen vinden vrouwen benaderen doodeng. Het gevolg: niemand neemt initiatief. Zo gaan er veel kansen op vrouwenliefde verloren. Zonde! En bovendien totaal onnodig. Deze gids geeft je inzicht in de werking van aantrekkingskracht en navigeert je door het vrouw-vrouw datingoerwoud naar de prinses op het witte paard. Leer hoe je beter wordt in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe je de aantrekkelijkste versie van jezelf wordt. Het hele versierproces is van A tot Z voor je uitgeschreven in herkenbare situaties, veelvoorkomende problemen en persoonlijke anekdotes. Van aanspreken tot zoenen. Van flirten tot een telefoonnummer regelen. Van daten tot verkering vragen. Kom in actie, vind die leuke partner of scharrel(s) en krijg een geweldig liefdesleven.

zaterdag
23
juli
14:00 Boekhandel Gianotten Mutsaers, Emmapassage, Tilburg
Eline Zegers, Tilburgse van geboorte en auteur van het boek 'Vrouwen versieren voor vrouwen' geeft vooruitlopend op de Roze Maandag tijdens de Kermis in Tilburg, een workshop.
woensdag
15
juni
20:00 Bar Buka, Albert Cuypstraat 124, Amsterdam
Op woensdag 15 juni, om 20:00u presenteert Eline Zegers haar boek Vrouwen versieren voor vrouwen in Bar Buka in Amsterdam.
zaterdag
4
juni
12:00 Boekhandel Broese, Oudegracht 112-b, Utrecht
Eline Zegers, auteur van Vrouwen versieren voor vrouwen geeft een korte workshop voor vrouwen die op vrouwen vallen.
vrijdag
3
juni
16:00 Savannah Bay, Telingstraat 13, Utrecht
Eline Zegers presenteert en signeert haar boek in boekhandel Savannah Bay in Utrecht.