B+L op Boekenbal 2020

Ook Bertram + de Leeuw was aanwezig op het Boekenbal 2020 dat gehouden werd in de Stadsschouwburg van Amsterdam op vrijdag 6 maart.

 

Zo'n 2000 gasten waren aanwezig op het Boekenbal dit jaar, inclusief alle grote namen. Gezien het thema 'Rebellen en dwarsdenkers' was een speciale rol weggelegd voor Jan Cremer, schrijver van het rebelse boek 'Ik Jan Cremer' uit 1964. Hij speelde een rol in een inleidend filmpje waarin Eveline Aendekerk, directeur van het CPNB opgehaald werd door een motorrijder om naar het Boekenbal te gaan - een motorrijder die bij aankomst Jan Cremer bleek te zijn.

Daarnaast gaven uiteraard Geert Mak, Annejet van der Zijl, Özcan Akyol, de nodige TV personages en uitgevrij-prominenten acte de presence.

Ook Bertram + de Leeuw was van de partij met een gezelschap van 10 personen, waaronder de auteurs Felix Kreier en Maarten Biezeveld (foto) van het boek De Hamster in je Brein (mei 2020), Thomas Rau en Sabine Oberhuber (Material Matters) en Sofie en Jorrit van Daalen Buissant des Amorie (Lekker & Simpel).