Bram Moszkowicz

AUTEUR
Share deze auteur
Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz was Nederlands bekendste en meest spraakmakende strafrechtadvocaat. Eerder verschenen van zijn hand de boeken Liever rechtop sterven dan op je knieën leven en Onkruid. Maffiamaat is zijn debuutroman, het eerste deel van een trilogie.

deel 1
Over een advocaat die zijn baan verliest en vervolgens wordt wat hij nooit heeft willen zijn. ‘Benjamin Mendel ligt rokend op een kingsize bed in een hotelkamer te ’s-Hertogenbosch.
Verschenen
Lees meer
Veel is óver Bram Moszkowicz geschreven. Dit is zíjn verhaal. In de autobiografie Abraham Moszkowicz waarvan inmiddels 70.000 exemplaren zijn verkocht spreekt hij zich uit over zijn afkomst, zijn leven en zijn werk als strafpleiter.
Verschenen
Lees meer
Het zijn niet de slechtste vruchten waaraan de wespen knagen
Polemiek tegen kleinzieligheid en karaktermoord Waarin hij korte metten maakt met heilige boontjes, bleekneuzige betweters, kwetterende papegaaien, over het paard getilde grootheden van klein formaat, maar ook zichzelf niet spaart.
Verschenen
Lees meer
Abraham Moszkowicz spreekt zich uit‘Soms wil ik weten hoe elke centimeter van de veertienhonderd kilometer rook en voelde, in die wagons die mijn vader, zijn zus, broer en ouders van Westerbork naar Auschwitz brachten.
Verschenen
Lees meer
Abraham Moszkowicz bij Pauw & Witteman

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Bram Moszkowicz bij NCRV Altijd Wat

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Bram Moszkowicz bij Moraalridders