Klantenservice

Klantenservice

De uitlevering van boeken en e-books die op deze website gekocht zijn, gaat via onze logistieke partner Contenthuis.

Heeft u vragen over de levering van boeken of e-books, dan kunt u contact opnemen via:

 

Heeft u vragen over uw bestelling of bijvoorbeeld over het lezen van een e-book, raadpleeg dan ook onze pagina met veelgestelde vragen.
Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier.

 

Contenthuis
Hillegomstraat 12-14
1058 LS Amsterdam
T 020-8950011
KvK 34238672
BTW NL001447246B19

Betaalmethode
U kunt bij ons betalen met iDEAL, MrCash/Bancontact en creditcard. 

Factuur
U ontvangt een factuur per e-mail (en eventueel een pakbon bij een levering). De verschuldigde BTW staat vermeld op de factuur.

Leveringsvoorwaarden
Wij onderschrijven de richtlijnen van het Thuiswinkel Waarborg. http://www.thuiswinkelwaarborg.nl/

Levertijden van papieren boeken
Voor bestellingen binnen Nederland geldt dat indien u op werkdagen voor 23:00 bestelt, u het boek meestal de volgende dag al ontvangt mits het leverbaar is. Op de dag van levering ontvangt u 's ochtends vroeg een e-mail met een track-en-trace code om de bezorging via PostNL te volgen. Bestellingen in het weekend ontvangt u vaak op dinsdag. Voor feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst kan de levertijd door enorme drukte in het centrale magazijn iets langer zijn.  

E-books worden onmiddellijk geleverd.

Verzending van uw bestelling
Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL. Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden..

Verzendkosten

Nederland, orderbedrag:

  • boven 20 euro: geen verzendkosten
  • boven 10 euro: 2,95 euro
  • onder 10 euro: 3,95 euro

 

België, orderbedrag:

  • boven 25 euro: geen verzendkosten
  • boven 10 euro: 3,95 euro
  • onder 10 euro: 4,95 euro

 

Retourneren
Mits boeken geen sporen van gebruik vertonen, kunt u ze binnen 14 dagen retourneren via onze logistieke partner:

Contenthuis
t.a.v. afdeling retouren
Hillegomstraat 12-14
1058 LS Amsterdam

Meld een retourzending altijd aan via het retourformulier: http://contenthuis.nl/retourformulier

E-books kunnen niet geretourneerd worden.

Prijzen
In sommige gevallen is sprake van actieprijzen. Actieprijzen zijn slechts gedurende een bepaalde periode geldig zolang de voorraad strekt. Op deze prijzen kan voor of na de bepaalde periode geen aanspraak worden gemaakt. In geval van een actieprijs kunt u ook altijd een kortingsbon printen die u bij iedere boekwinkel in Nederland kunt inleveren.

E-books
Wij streven ernaar van iedere titel een e-book versie aan te bieden die u kunt lezen op een e-reader of een computer. Dit zijn meestal e-books in het ePub-bestandsformaat en voorzien van klantvriendelijke sociale DRM. De ePubs met sociale DRM zijn en blijven leesbaar op ieder apparaat dat de ePub-standaard ondersteunt, zoals o.a. Apple's iPad en iPhone, de Sony Reader, allerlei andere e-readers en ook uw computer.

Op uw computer hebt u een programma nodig om ePub's te kunnen openen en lezen, bijvoorbeeld het open source Calibre dat u gratis kunt downloaden (http://calibre-ebook.com/download) en geschikt is voor alle Windows-versies, Mac OS X en Linux. Op een iPad of iPhone moet u iBooks geïnstalleerd hebben (een gratis app van Apple) om e-books te lezen. Door te klikken op een link naar het e-book in uw mail, opent u het boek in iBooks. Onze boeken zijn ook te koop in Apple's iBookstore.

Sociale DRM
De door ons geleverde e-books worden voorzien van een 'watermerk beveiliging'. Hierbij wordt het e-book voorzien van zichtbare (bijvoorbeeld uw naam op iedere pagina) en onzichtbare kenmerken. Persoonlijke informatie die door onze klanten aan ons wordt verstrekt in het kader van de aankoop van eBooks, wordt door ons allereerst gebruikt voor het normale orderproces. Daarnaast gebruiken wij die informatie uitsluitend in combinatie met de Watermerk Beveiliging om inbreuk op auteursrechten/copyrights tegen te gaan. Watermerk Beveiliging maakt het mogelijk om misbruik achteraf aan te tonen en op te sporen.