Annemarie van Gaal

AUTEUR
Share deze auteur
@PeterBorgdorff Peter, morgen een compliment voor jou in mijn FD-column, Annemarie
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is auteur van de bestsellers Succes (35.000 ex. verkocht) en Ambitie  (22.000 ex. verkocht, Ondernemersboek van het jaar 2010). Ze is een specialist op financieel gebied.

Ze heeft een vaste column over financiële zaken in het Financieele Dagblad en in Margriet. Daarnaast werkt ze mee aan financiële tv-programma’s en is ze investeerder en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij

Hét boek bij het succesvolle tv-programma
Eindelijk is er het langverwachte boek Een dubbeltje op zijn kant. De twee kopstukken van dit RTL-4 programma, Annemarie van Gaal en John Williams, brengen hun jarenlange expertise nu in boekvorm.
Verschenen
Lees meer
Financieel gezond in 20 stappen
Met deze Financiële Workout van Annemarie van Gaal leer je aan de hand van een stappenplan je financiële doelen te bepalen en ook plannen te maken voor de toekomst.
Verschenen
Lees meer
Minimaal één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Dit boek loodst je langs alle obstakels als jij en je partner besluiten uit elkaar te gaan.
Verschenen
Lees meer
Hoeveel geld je maandelijks binnenkrijgt weet je meestal wel, maar waar geef je het aan uit, en vooral: waarom?
Je bent ondernemer of je wilt een eigen bedrijf starten. Wat zijn de valkuilen, de kansen en de bedreigingen?
maandag
28
oktober
20:00 DeLaMar Theater Amsterdam
Een unieke reeks leerzame colleges van prominenten uit de wereld van wetenschap en het bedrijfsleven, met op 28 oktober Annemarie van Gaal.